2. DODATEK

KAKO NEGOVATI SLUŠNE APARATE

KAKO POSKRBETI ZA ODLIČNO DELOVANJE SLUŠNIH APARATOV

ČIŠČENJE

Čistilni robčki so namenjeni površinskemu čiščenju vseh vrst slušnih aparatov in ušesnih vložkov. Posamezno pakiranje je idealno tudi za potovanja. Čistilni robčki vsebujejo substanco, ki je zelo učinkovita za čiščenje in proti ušesnemu maslu.

 

Tablete za čiščenje in posodica. Ušesno olivo snemite s slušnega aparata in jo položite v posodico. Dodajte vodo in eno čistilno tableto. Ušesno maslo se raztopi po približno 30 minutah namakanja. Po namakanju sperite ušesno olivo pod tekočo vodo in jo temeljito posušite z uporabo posebne puhalke za zrak.

 

Priporočamo, da ušesno olivo s pomočjo čistilne tablete očistite vsaj dvakrat na mesec.

 

Pravočasno poskrbite za zamenjavo cevke, ki povezuje slušni aparat z ušesnim vložkom in kupole.

SUŠENJE

Slušni aparati so dnevno izpostavljeni potenju in vlagi, zato lahko elektronske komponente, ki so vgrajene vanje, oksidirajo. Za omejitev teh težav in podaljšanje življenjske dobe slušnih aparatov je po uporabi (preko noči) priporočljivo poskrbeti za njihovo sušenje. 

 

Kot najboljšo rešitev priporočamo uporabo naprave PerfectDry Lux®. Dostopnejša alternativa so sušilne kapsule. Vsak večer, ko odstranite slušne aparate, jih enostavno postavite v posodico za sušenje in nato posodico dobro zaprite. Kapsula naj deluje preko noči.

 

PerfectDry Lux ® je moderna, elegantna, neslišna in varčna elektronska naprava za aktivno sušenje, dezinfekcijo in shranjevanje vseh vrst slušnih aparatov. Priložen je tudi napajalnik in USB kabel.

Kako deluje?

PerfectDry Lux® vsebuje patentirani ventilator, ki vzpostavi kroženje zraka, kar zmanjša čas sušenja in potrebno energijo. Temperaturo sušenja znotraj naprave natančno nadzoruje elektronski sistem, ki vzdržuje temperaturo 45° ne glede na sobno temperaturo. UV-C svetlobno obsevanje z vseh strani poskrbi za dezinfekcijo. Obsevanje traja prvih 5 minut razvlaževalnega cikla, nato pa se samodejno izključi.

Naložba v PerfectDry Lux ® se vam hitro povrne v:

  • zanesljivejšem delovanju slušnih aparatov, saj je največkrat razlog za nestabilno delovanje slušnih aparatov vlaga
  • čistoči slušnih aparatov ter ušesnih vložkov (oliv), zaradi dezinfekcije z UV-C svetlobo
  • daljši življenjski dobi slušnih aparatov, ker v suhih slušnih aparatih elektronika ne oksidira in zato traja dlje.

BREZPLAČNI LETNI KONTROLNI PREGLED

Vsako leto s slušnimi aparati pridite na letni kontrolni pregled. Brezplačno ga opravite v kateremkoli AUDIO BM slušnem centru. Priporočamo, da si predhodno rezervirate termin.

Scroll to Top