6. DODATEK

DODATKI ZA BOLJŠE POSLUŠANJE S SLUŠNIMI APARATI

IZKORISTITE SLUŠNE APARATE NA NAJBOLJŠI MOŽNI NAČIN

Da boste imeli od slušnih aparatov največ koristi in najmanj dela ob izbiranju slušnih aparatov razmislite o rešitvah, kot so:

ODDAJNIK

ODDAJNIK za poslušanje televizije zagotavlja kristalno čist zvok v stereo tehniki neposredno v slušnih aparatih, ne glede na razdaljo med poslušalcem in televizijo in ne glede na to, koliko hrupa ali odmeva je v prostoru.

Oddajnik-za-brezzicno-stereo-poslusanje-TV-audio-bm-slusni-aparati-vodnik-za-sluh-svetovanje

POLNILNIK

POLNILNIK poskrbi, da se slušni aparati čez noč napolnijo z energijo. S slušnimi aparati na ponovno polnjenje ni več nadležnega in pogostega menjanja drobnih baterij za enkratno uporabo.

Polnilnik-za-polnjive-slusne-aparate-brez-baterij-audio-bm-slusni-aparati-vodni-za-sluh-svetovanje

BREZŽIČNA POVEZAVA S TELEFONOM

BREZŽIČNA POVEZAVA S TELEFONOM vas bo navdušila. Telefoniranje s slušnimi aparati, ki podpirajo brezžično povezavo s telefonom je neverjetno preprosto. Telefonski klic se samodejno prenese v oba slušna aparata in telefonirate lahko popolnoma prostoročno, tudi če je telefon od vas oddaljen več metrov. Ker sogovornika slišite v obeh ušesih, ga boste slišali zelo razločno, tudi če ste v hrupnem okolju. Seveda lahko preko slušnih aparatov v najvišji kakovosti poslušate tudi vse drugo, kar predvajate na telefonu, tablici ali računalniku.

APLIKACIJE

APLIKACIJE so pika na i, ker omogočajo dodaten nadzor in upravljanje slušnih aparatov, iskanje slušnih aparatov v primeru izgube, prilagoditev slušnih aparatov na daljavo – brez obiska slušnega centra, in še mnogo več.

DODATNI BREZŽIČNI MIKROFON

DODATNI BREZŽIČNI MIKROFON zagotovi odlično slišnost sogovornika v vseh okoljih, tudi če je sogovornik od uporabnika slušnih aparatov oddaljen več metrov. Z uporabo dodatnega mikrofona lahko popolnoma premagate negativne vplive na zvok, ki jih imajo: razdalja, hrup in odmev.

Dodatni-partner-brezzicni-mikrofon-Roger-Clip-audio-bm-slusni-aparati-vodnik-za-sluh-svetovanje

SUŠILNA NAPRAVA

SUŠILNA NAPRAVA PerfectDry Lux poskrbi, da so slušni aparati po uporabi dobro posušeni in dezinficirani. Z redno uporabo sušilne naprave se zagotovi zanesljivo delovanje slušnih aparatov, njihova življenjska doba pa se podaljša.

Scroll to Top