4. DODATEK

CENE SLUŠNIH APARATOV

OD ČESA JE ODVISNA CENA SLUŠNIH APARATOV

Tehnološka izpopolnjenost in prisotne funkcije

Slušni aparati so različno tehnološko izpopolnjeni in imajo različne funkcije. Najnovejši modeli že vsebujejo umetno inteligenco in delujejo samodejno. Dodatno jih je mogoče upravljati in spremljati njihovo delovanje preko aplikacije na pametnem telefonu. Lahko se brezžično povežejo s telefonom in vam omogočijo prostoročno poslušanje telefona v obeh ušesih. Takšno telefoniranje vam bodo zavidali celo normalno slišeči! Slušni aparati so lahko tudi brezžične slušalke, saj z njimi poleg poslušanja glasbe iz telefona, v stereo tehniki in povsem brez motenj iz okolja lahko poslušate tudi televizijo ali katerikoli drugi zvočni vir. Za delovanje ne potrebujejo baterij, saj imajo vgrajen akumulator. Čez noč jih le postavite v polnilnik in naslednji dan bodo polni energije pripravljeni za delovanje.


Cena je odvisna od teh in tudi številnih drugih funkcij.

Oblika

Poznamo zaušesne klasične oblike in tiste, ki imajo slušalko v sluhovodu. Med vušesnimi pa ločimo tiste, ki so v ušesu in tistimi, ki so globoko v sluhovodu.

 

Večinoma velja, da so slušni aparati, ki so vstavljeni globoko v sluhovod, nekoliko dražji od drugih izvedb, čeprav to ne pomeni, da imajo boljše funkcije.

Izdelava ušesnih vložkov - oliv

Ušesne vložke se lahko izdeluje po klasičnem postopku ali pa po postopku 3D tiska. Brez dvoma je najvišja kakovost dosežena s 3D tiskom. V AUDIO BM slušnih centrih so vsi po meri izdelani ušesni vložki izdelani s tehnologijo 3D tiska.


Čeprav je tehnologija 3D tiska za izdelavo dražja, je v AUDIO BM uporabnikom dostopna po enakih cenah kot klasična (starejša) tehnologija. 

Strokovno izobražen kader in oprema slušnih centrov

Slušni aparati so medicinski pripomočki, ki jih je potrebno pravilno izbrati in prilagoditi. Da slušni akustiki pridobijo ustrezna znanja, pogosto obiskujejo strokovna izobraževanja, ki so pretežno v tujini. Same prilagoditve slušnih aparatov potekajo preko računalnika in ustrezne programske opreme, ki se nahaja v opremljenih slušnih centrih.

 

Poleg slušnih aparatov dobite tudi slušnega akustika, ki vam na začetku pomaga pri izbiri pravilnega slušnega aparata in nato tudi pri njegovi prilagoditvi, pri privajanju in kasneje še pri vzdrževanju.

Servis slušnih aparatov

Da bodo vaši slušni aparati pravilno delovali še dolga leta po nakupu je pomembno, da dobavitelj zagotavlja lasten in hiter servis, za čas trajanja popravila pa nadomestni slušni aparat.

 

Servisni oddelek dobavitelja slušnih aparatov je zelo pomemben za vaše celotno zadovoljstvo skozi leta uporabe slušnih aparatov. Kljub stroškom za vso potrebno opremo, ki jo servisni oddelek potrebuje, vaše zadovoljstvo odtehta investicije.

 

Brezplačni letni kontrolni pregled in vzdrževanje slušnih aparatov

Brezplačni letni kontrolni pregled in vzdrževanje slušnih aparatov zajema kontrolo delovanja slušnih aparatov, čiščenje in po potrebi tudi ponovno prilagoditev.


V vseh 
AUDIO BM slušnih centrih stalno zagotavljamo usposobljen kader, da pregleda in vzdržuje vaše slušne aparate, ter jih po potrebi tudi ponovno prilagodi.

Ali ima dobavitelj neposredne nabave od proizvajalcev?

Preverite, če dobavitelj nabavlja slušne aparate brez posrednikov, pri proizvajalcu. V kolikor dobavitelj posluje preko posrednikov, to lahko znatno vpliva na ceno.

 

V AUDIO BM slušnih centrih smo ponosni, da z vsemi proizvajalci poslujemo brez posrednikov. Zato lahko zagotavljamo tudi najnovejše modele slušnih aparatov po ugodnih cenah.

Obseg poslovanja

Ekonomija obsega ima vpliv tudi na področju slušnih aparatov. Dobavitelj, ki ima večji obseg poslovanja, ima nižje stroške poslovanja na enoto ter posledično lahko zagotovi nižje cene svojih izdelkov in tudi storitev.

 

AUDIO BM slušni centri se nahajajo kar na 14 lokacijah po vsej Sloveniji. Sodimo med največje dobavitelje v Sloveniji in poznani smo, da zagotavljamo vrhunsko izbiro slušnih aparatov po dostopnih cenah.

 

Brezplačno testiranje

Brezplačno testiranje slušnih aparatov za dobavitelja predstavlja strošek, saj je potrebno imeti dodatne kadrovske kapacitete in zaloge testnih slušnih aparatov, da to storitev sploh lahko zagotavljajo. V AUDIO BM slušnih centrih od samega začetka zagotavljamo testne slušne aparate, ker želimo da uporabniki slušne aparate pred nakupom preizkusijo.

Če bi slušne aparate kupovali preko spleta, utegnete najti ugodno ceno, vendar vas takšen nakup hitro stane precej več, kot bi sprva plačali za slušne aparate. V AUDIO BM so vse meritve sluha, letni kontrolni pregledi s čiščenjem in vse prilagoditve slušnih aparatov tekom celotne življenjske dobe slušnih aparatov brezplačne.

 

Preverite, da dobavitelj ponuja možnost predhodnega testiranja slušnih aparatov, saj gre za vašo dolgoročno odločitev.

Slušni aparati na naročilnico od ORL zdravnika

Slušni aparati, ki ne presegajo cenovnega standarda, so na podlagi naročilnice specialista ORL za uporabnika brezplačni.


Pogoj za uveljavljanje naročilnice je, da ima dobavitelj sklenjeno pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) in prostovoljnimi zdravstvenimi zavarovalnicami (PZZ). Pri slušnih aparatih, katerih cena presega ceno, ki je postavljena kot cenovni standard (299,36€), se razliko doplača.

 

AUDIO BM slušni centri smo pogodbeni dobavitelj za slušne aparate in sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant.

Nakup na obroke - odličen sluh takoj, plačilo kasneje

Finančno breme v AUDIO BM slušnih centrih lahko zelo enostavno porazdelite na več let. 

 

Zagotavljamo številne možnosti, da vam je najboljši sluh dostopen že za ceno skodelice čaja na dan:

  • Plačilo na obroke preko plačilnih kartic NLB in DINERS.
  • Hitri kredit do zneska 3000€, do 36 mesecev, brez bančnega izpiska.

Zavarovanje pred nepredvidenimi stroški in veliki popusti - Paketi Varnost

Ob nakupu slušnih aparatov se lahko s sklenitvijo paketa Varnost Plus ali Varnost Premium lahko zavarujete pred večjimi stroški v prihodnosti, tudi če pride do neljubih dogodkov (izguba ali uničenje slušnega aparata). Prav tako si lahko po znatno nižjih cenah zagotovite baterije in potrošne materiale, npr. čistila in filtre proti cerumnu.

 

Paketi Varnost Plus in Varnost Premium so na voljo ekskluzivno v AUDIO BM slušnih centrih.

Garancija najnižje cene

Kot smo že omenili, imamo v AUDIO BM neposredne dobave od vseh dobaviteljev, zato vam garantiramo najnižje cene.


Če pri slovenskih dobaviteljih najdete ugodnejšo ponudbo za enake modele slušnih aparatov kot so v naši ponudbi, bomo ceno izenačili.


Primerjajte ponudbe, temeljito preizkusite in se odločite.  

Scroll to Top